Nyheder Om os Om racen Tæver Hanner Hvalpe Kontakt Links

 

 

 

Stamtavle Udstillinger Galleri

 

Om Jamba:

 

Jamba er født den 24. april 2009. Hun er opkaldt efter en ret fra Cajunkøkkenet i det sydøstlige USA. Køkkenet er et mix af indianernes, de franske indvandreres og de afrikanske slavers kultur. Jamba er et mix af de bedste genetiske linjer inden for berneravl i Europa. Hendes forfædre stammer fra bl.a. Frankrig, Schweiz, Polen og Danmark. 

Hun stammer fra et kuld på 9 hvalpe hvor moderen, Cleo, er en smuk tæve  og faderen, Tarsius, stammer fra Frankrig.  Jambas søskende er bosiddende bl.a. i USA og Tjekkiet. De er alle smukke, robuste, sunde og kærlige.

Jamba er en super intelligent og kærlig hund, med et alletiders temperament. Hun er høj og kraftigt bygget med en stærk brystkasse og et velformet hoved. Jamba keder sig aldrig og tilføjer os alle stor glæde i dagligdagen.

Vi har gået til lydighedstræning både på Bernerpladsen og ved DCH Risskov siden Jamba var 12 uger gammel, i efteråret 2010 har vi hold en pause pga. flytning, men er startet til ringtræning hos DKK i Kolind.

Vi udstiller Jamba, hvor hun klarer sig rigtigt godt. Vor deltagelse i udstillinger har i løbet af efteråret 2010 lidt under  flytning, men vi er kommet i gang igen i 2011.

Jamba er avlsgodkendt i DKK og DBSK.

 

Design by AMKA. Champalays 2011 All Rights Reserved.

Fanpage on

Jambalayla Wow
z Krainy Zeusa
vel. Jamba