I foråret 2008 hentede vi vores længe ventede Berner ved Warszawa i Polen. Vi havde ønsket os en Berner i efterhånden mange år, men tiden var ikke rigtig i forhold til børn, uddannelse og boligsituation. Men nu skulle det endelig være.

Vi havde fået kontakt med en meget anerkendt og ambitiøs kennel Astrum Felix, som netop havde fået et kuld hvalpe efter deres tæve Astra. Der var 8 hvalpe – 6 tæver og 2 hanner, og den ene han var til os. Hans navn er Chort Astrum Felix, men vi kalder ham Chopin, opkaldt efter den polske komponist – Frederik Chopen.

Vi startede til hvalpetræning på Bernerpladsen, da Chopin var 9-10 uger gammel og herefter var vi fuldstændig tabt til denne fantastiske race og til alt hvad der følger med af træning og udstillinger. Anne har endvidere været kasserer i Jyllandskredsen.

I sommeren 2009 hentede vi en tæve i Polen hos en anden verdens anerkendt kennel - Kraina Zeusa.  Jambalayla Wow hedder hun. Hun hedder Wow, fordi hun er WOW, og ja det er hun. Vi håber, at hun bliver stammoder i vores kennel.

Vi holder meget af store Bernere med kraftig   kropsbygning og smukke hoveder og med et   fantastisk temperament.  Det ønsker vi at   bidrage med i avlen af sunde Bernere i    Danmark.  

Design by AMKA. Champalays 2011 All Rights Reserved.

 

 

Om os

 

 

Nyheder Om os Om racen Tæver Hanner Hvalpe Kontakt Links