Chort Astrum Felix  vel. Chopin

 

Nyheder Om os Om racen Tæver Hanner Hvalpe Kontakt Links

 

 

 

Stamtavle Udstillinger Galleri

 

Om Chopin:

 
Chopin er født på en skud dag, nemlig den 29. februar 2008,  og er opkaldt efter en stjerne i stjernekonstellationen Løven. Chopin har nogle af de bedste genetiske linjer inden for berneravl i Europa. Hans forfædre stammer fra bl.a. Frankrig, England, Polen og Danmark. 

Han stammer fra et kuld på 8 hvalpe, hvor moderen er en smuk tæve, polsk champion, Astra og faderen er international champion Equo.  Begge hunde har før fået sund afkom, hvilket også er tilfældet med Chopins kuld.

Chopin er en stor stærk velproportioneret hanhund, med det smukkeste bernerhoved og et fantastisk sind. Han er venlig, klog, lærenem og utrolig kærlig. Han er en drøm af en Berner, som vi er utrolig stolte af.  

Vi har gået til lydighedstræning både på Bernerpladsen og ved DCH Risskov siden Chopin var 9 -10 uger gammel, i efteråret 2010 har vi hold en pause pga. flytning, men er startet til hundetræning ved DCH Kaløvig.

Vi udstiller også Chopin, hvor han klarer sig godt. Vor deltagelse i udstillinger har i løbet af efteråret 2010 lidt pga. flytning, men vi er komme i gang igen i 2011.

Chopin er blevet mentalbeskrevet i en UHM, hvor hans resultater ligger meget tæt på ønske profilen. Resultatet kan ses på DKK Hundeweb.  

 

 

 

 

Mandag den 19. august 2013, kl 17.15 gik vores elskede Chopin over regnbuebroen. Efter 4 dages sygdom tabte vi ham til cancer.

Han blev 5½ år.

Han gik fredligt bort, her hjemme, i mine arme. Han var omgivet af sin familie og de andre hunde. Han var ikke bange.

Han efterlod et enormt hul i vores liv. Sorgen er ubærlig - det gør så ondt!

Chopin var min hund. Min store kærlighed, stolthed og glæde. Mit solskin. Han var en stor, smuk han med det mest fantastiske velformede berner-hoved
og det mest vidunderligt sind. Altid glad og kærlig. Han fandt stor glæde i at arbejde sammen med mig og i hundetræningen.

Selvom vi kun havde ham i så kort tid er vi enormt taknemlig for at dette vidunderlige væsen har beriget vores liv - mange tak til Agnieszka og Jarek for ham.

Vi sætter pris på hver øjeblik!

Farvel vores elskede og vidunderlige hund.

 

 


 

Design by AMKA. Champalays 2011 All Rights Reserved.